Omdat we een club met een hart zijn đź’—

🙏 Pieter (zoon van Wim Hens en ex-KVB speler), Aïssa, Kamiel (14) en Lilou (12) vertrokken enkele weken geleden op hun droomreis naar Zuid-Afrika.

Hun roadtrip was helaas nog niet halverwege toen het noodlot keihard toesloeg. Op 31 juli veranderde hun leven in 1 klap door een zeer ernstig auto-ongeval. De impact van het ongeval is enorm. Ze ondergingen alle vier meerdere operaties in 2 verschillende ziekenhuizen in Zuid-Afrika. Kamiel, AĂŻssa en Pieter zijn zeer zwaar gekwetst maar zullen na een intense revalidatie gelukkig van hun verwondingen en breuken herstellen. Helaas is Lilou er slechter aan toe, veel slechter. Naast verschillende inwendige bloedingen, brak ze dus ook haar rug waardoor Lilou verlamd is vanaf haar middel.
Hun gezin zal de komende maanden en jaren heel wat hulp nodig hebben op vele vlakken. Naast het feit dat hun leven er nooit nog hetzelfde zal uitzien, met een vreselijk zware fysieke en mentale impact, komen hier ook financiële gevolgen bij kijken.
De familie en vrienden van het gezin willen hen door deze actie een hart onder de riem steken, zodat zij zich kunnen concentreren op het allerbelangrijkste: het revalidatietraject, fysiek en mentaal welzijn en de zorg & toekomstplannen van Lilou.
Elke donatie, groot of klein, wordt enorm geapprecieerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.