Bram Criel debuteert als T1 bij KV Bonheiden

Ontmoet Bram Criel: Van jeugdopleiding bij VC Rijmenam tot het debuut bij KV Mechelen op zestienjarige leeftijd, de hoogtepunten bij SK Heist en nu zijn debuut als T1 bij KV Bonheiden.

Nadat voor Nieuwjaar de wegen tussen de club en Christof Van Camp scheidden, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we een nieuwe hoofdtrainer hebben gevonden voor ons geliefde voetbalteam. Na een zorgvuldige selectieprocedure en goede gesprekken, zijn we ervan overtuigd dat we de juiste persoon hebben gevonden om onze club naar nieuwe hoogten te leiden.

Bram Criel zal vanaf heden officieel aantreden als hoofdtrainer van ons eerste elftal. Met zijn indrukwekkende ervaring als speler en passie voor het spel, geloven wij dat Bram de perfecte match is voor onze club.

Bram Criel debuteerde -na een jeugdopleiding bij VC Rijmenam- in 2002 op zestienjarige leeftijd in het eerste elftal van KV Mechelen. Het jaar van de vereffening van Malinwa werd voor hem dat van de doorbraak en daarna ging het via RC Genk naar ondermeer Heusden-Zolder, Geel, Dessel en vooral SK Heist waar hij zijn topjaren beleefde.

Een woordje van onze nieuwe T1:

Ik dacht eigenlijk even een rustpauze van de voetbal in te lassen om wat meer tijd te hebben in het weekend voor mijn gezin en tijd om me voor te bereiden op mijn 2e marathon, maar dan kwam het telefoontje van Bonheiden en begon ik toch serieus te twijfelen. Als ik aan iets begin, wil ik daar helemaal voor gaan, dus heb ik de knoop nu doorgehakt en wil er nog 13 matchen alles voor doen.

Ik zie dat we op een positie staan die niet helemaal strookt met de ambities van de club, en het is tijd om de rug te rechten en de kop ervoor te leggen. Tijd dat bepaalde jongens opstaan en de kar trekken. Ik ben zelf iemand die allergisch is voor verliezen dus dat gaan we proberen om te keren met hard te werken.

De goesting er terug in krijgen en iedereen met vertrouwen het veld op te sturen, daar ligt mijn grootste uitdaging op dit moment.

We vragen iedereen om Bram te verwelkomen in onze voetbalfamilie en hem te ondersteunen bij de uitdagingen en successen die voor ons liggen. Samen kijken we uit naar een boeiende en succesvolle tweede helft van het seizoen onder leiding van onze nieuwe trainer.

We wensen Bram veel succes en plezier toe bij KV Bonheiden!

2 Responses to the post: